lauantai 14. heinäkuuta 2012

KESKELLÄ VIHREYTTÄ

Puutarha elää nyt keskellä kesän vihreyttä. Heinäkuu on niin täyteläinen kaikkien vihreiden sävyjen täyttäessä puutarhan, että on kuin olisi keskellä vihreässä meressä johon välillä ilmestyy eri värejä kukkien muodossa. Tänä kesänä olen enemmän ihaillut puutarhaani ja muu puuhailu on jäänyt vähemmälle. En ole uusia istutuksia juurikaan tehnyt ja täksi kesäksi jääneet projektit ovat vielä tekemättä. Oli tarkoitus korjata maakellarin sortuneet kivimuurit ja talon taakse oli tarkoitus tehdä uusi istutusalue, mutta vielä ne odottavat tekijäänsä. Toisaalta on aivan hyvä antaa itselleen aina välillä oikeuden vain olla ja nauttia omasta rauhasta ja puutarhasta.


Aikaisemmasta päivityksestä on vierähtänyt jo jonkin aikaa. Kesä vie vain niin mennessään, ettei ole ollut muka aikaa päivittää tätä blogia.

Ai niin, nythän on lauantai joten hyvää viikonloppua kaikille.2 kommenttia:

  1. Mulla punapäivänkakkara ei kukkinut lainkaan tänä kesänä. En tiedä, miksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika ihme jos punapäivänkakkarat ei kuki. Mutta tämä kesä on ollut vähän kummallinen muutenkin, tosi viileä alkukesä ja sitten tämä heinäkuun on vain sataa loikottanut. Ei ole ihme jos kukatkin on ajatelleet odottavansa päiviä parempia. Ensi vuona sitten.

      Poista

Kiitos kommentistasi.