torstai 3. toukokuuta 2012

RAKENNUSHOMMIA
Rakensin ötököille hotellin. En ole aivan varma mitä materiaaleja tällaisessa hotellissa tulisi käyttää. Tässä versiossa on männyn käpyjä, japanintatarin kuivuneita versoja, olkia, tuohta ja kuivia kukkien versoja. Saa nähdä tuleeko asukkaita. Tämän tapaisia hotelleja on myynnissä puutarhamyymälöissä ja on kuulema eko teko jos kaupunkilainen laittaa pihalleen ötököille hotellin.


Jos ei asukkeja ilmaannu ei se haittaa, hotelli on ihan kivan näköinen tuossa varaston seinässä.

Huomenna on perjantai – viikonloppu.6 kommenttia:

 1. Minä olen myös himoinnut tämmöistä ötökkähotellia, mutta en ole raaskinut ostaa sellaista kun noiden hinnat ovat aika suolaisia. Täytyykin pistää tuo isäntä asialle ja nikkaroimaan :) Kiitoksia vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä kannattaa itse tehdä kun materiaalia on melkein ilmaista. Ostettavista versioista saa hyvin vinkiä mitä siinää pitäisi olla. Siitä vaan hommiin :)

   Poista
 2. Mä näin tälläsen hotellin Oma Piha-messuilla, en muista hintaa. Mä en kyllä hotellia tarvi kun murkut siellä viihtyy liiankin hyvin ja mehiläiset on laumoina köynnöshortensioissa kukkimisen aikaa. Tuo on söpö:)

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka ihana. Näin jossakin puutarhalehdessä tällaisesta kuvan ja melkoisella hintalapulla oli valmisversio varustettu. Ja itsetekemällä saa juuri omiin tarpeisiin sopivan myös kooltaan yms. Hieno!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne. Tuollainen hotelli on tosi hauska. Materiaali on oikeastaan aivan ilmaista.
  Iiris

  VastaaPoista
 5. Onpa hieno, täytyy itsekin kokeilla, jos vaikka onnistuisi! Materiaalia löytyy kyllä luonnosta vaikka millä mitalla! On muuten aika hyvä lahjaideakin esim. kesätuliaisiksi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.