maanantai 9. huhtikuuta 2012

PÄÄSIÄISPÄIVÄNÄ VIERAILULLA

Sisareni oli kutsunut minut ja toisen sisareni syömään heille pääsiäislounasta. On aina ilo mennä heidän kauniiseen kotiinsa vierailulle. Tällä kertaa mukana oli siskoni vanhin tytär miehensä ja valloittavien poikiensa kanssa, sekä sisareni nuorin poika. Pääsiäislammas oli herkullista ja kaikki muukin mitä pöytään oli katettu. Jälkiruokana maistuivat herkullinen pasha ja pienet leivokset sekä tietysti mämmi. Yhteinen ateria perheen kesken on aina yhtä mukavaa.Rauhassa syöty ateria ja pikkumiesten seura ja mielessä pääsiäisen merkitys teki tästä pääsiäisestä mieluisan.


Kiitos sisarelleni taas kerran kun saimme nauttia herkullisesta ruuasta kauniissa kodissanne.

5 kommenttia:

 1. Kiitos itsellenne vierailusta! Ei uskoisi, että kuvat ovat meidän kodista! Kun osaa kuvata, niin kuin sinä, kaikki näyttää niin kauniilta!

  VastaaPoista
 2. On kiva kuvata kun on tuollainen paikka missä on paljon kuvattavaa. Noissa kuvissa on kyllä toisenkin siskon ottamia kuvia. Eli yhtistuumin kauneuden perässä kuljemme kaikki kolme siskosta.

  VastaaPoista
 3. Koskas me aloitetaan se projekti, kirja, sinä ja Riitta kuvaatte ja Riitta kirjottaa, kun hänellä on se taito siihen kirjoittamisseen, mutta mä enoikein tiedä mitä mä tee, kunei ole taitoa kumpaankaan! Silti voitas tehdä jotain asian eteen!!!

  VastaaPoista
 4. Hei, löysinpä juuri mukavan ja kotoisan blogisi,
  ja lukijaksi jäin :)
  tervetuloa vastavierailulle blogiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tervetuloa lukijaksi. Mukavaa kun pikkuhiljaa lukijat löytävät blogini. Käyn kyllä vastavierailulla. Iiris

   Poista

Kiitos kommentistasi.