sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

SUNNUNTAIN AAMUN RAUHAATaas on valjennut kaunis aurinkoinen sunnuntai. Kissat rakastavat lämpöä ja mikä olisikaan parempi paikka nauttia lämmöstä kuin keittiön ikkuna.

Tässä samalla voinkin kiittää kaikkia teitä jotka olette jättäneet kommentteja edellisiin juttuihin. Samoin on muutamia uusia jäseniä tullut blogiini. Teitä ei ole montaa mutta on tosi mukava kun juuri te olette lukijoina. En tiedä onko se blogauksen juttu, että on paljon lukijoita vai mikä se on. Ja mikä ylipäätään saa meitä ihmisiä pitämään näitä blogeja. Itsestäni kyllä on tosi mukava käydä lukemassa toisten juttuja ja olen löytänytkin tosi hyviä ja kiinnostavia blogeja. Joissakin on ihania valokuvia joita on vaan niin mukava katsella. Toisilla on taas hyviä sisustusvinkkejä ja tietysti ne puutarhajutut on minun suosikkejani koska niistä oikeasti voi pongata jotakin uutta. Myös kaikki kierrätyksestä kertovat ovat yleensä mielenkiintoisia ideoineen.

Tälleistä tänä sunnuntaina mietin aamutuimaan.2 kommenttia:

  1. Kiitos itsellesi! On mukava seurata puuhiasi näin lukijana. Aika onnekas kissa aamuauringossa, kun on ruohoakin vieressä natustettavana :) Ihanaa huhtikuun alkua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin sinulle hyvää huhtikuun alkua. Toivotaan, että tämä kevät sulattaisi nuo lumet.

      Poista

Kiitos kommentistasi.