tiistai 29. toukokuuta 2012

TAIDETTA


Arvatkaa onko mukava käydä kylässä ystävän luona missä voi ihailla hänen taidetta kahvia juodessa ja rupatellessa niitä näitä. Silmät siirtyvät tuon tuostakin katsomaan tauluja jotka taiteilija vasta äskettäin on kädestään päästänyt. Taulut ovat täynnä värien loistoa ja tasapainoisuutta ja upeita hevosia. On vaan niin mieletöntä kun joku osaa.


Täytyy tunnustaa, että aina joskus olen ihan vähän kateellinen ihmisten kyvyistä ja lahjoista kuten piirtämisestä, maalaamisesta ja liitän mukaan vielä soittamisen ja laulamisen. MUTTA silti, olen aivan aidosti iloinen ja onnellinen heidän puolestaan kenellä näitä lahjoja on ja ketkä niitä käyttävät niin, että me muutkin saamme niistä nauttia.
Onneksi maailmassa on lahjakkaita ihmisiä, koska kauneutta ei ole liikaa tässä maailmassa.
 

 
 
 Nämä upeat hevostaulut on pastilliliiduilla tehty ja maalattu sormin. Kaikki taulut on myytävänä, jos alkaa kiinostamaan saat taiteilijan yhteystiedot kun laitat sähköpostia minulle.

3 kommenttia:

 1. Heipsis.
  juu kyllä voi olla samalla "kade" ja yhtaikaisesti iloita ja onnellinen olla toisen lahjakkuudesta. Tuttu tunne :D. Se on jännä, että kun joku tekee jotain mitä todella osaa, on sitä hienoa seurata, oli ala mikä tahansa. Esim. taitavan konekuskin työskentelyä on mahtava seurata. ;)
  Nuo taulujen värit on ihan superupeita.Hevosista näkee liikkeen voiman vaikka näin stillkuvan kautta. Niitäkään ei väsy katsomaan.

  Nuista edellisen tekstin omppukukista; oih ja voih. Nauttikaa ken pystyy, kaikkialla Suomessa ei mahdoliista ole se ( tästäkin voi olla kade;) )
  Woimakasta kesäkuuta
  S

  VastaaPoista
 2. Oi voi, minä tahtoisin nämä kaikki hevostaulut! Tai no ainakin kaksi, yksi itslleni ja toinen ystävälleni joka omistaa lipizza-tamman ja siitä kovasti tulee mieleen tuon viimeisen taulun hevonen.
  Osaatko yhtään sanoa missä hintaluokassa nämä maalaukset pyörivät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kaisa. Ystävälläni on nyt tämän heinäkuun näyttely Elimäellä Piika ja Renki kahvilassa joka on Mustilan arboretumin vieressä.Siellä voisi nähdä livenä nuo taulut. Mutta tuohon kysymykseesi. Lähetä minulle sähköpostiosoitteesi niin välitän osoitteen taulujen tekijälle ja hän voisi laittaa hintatietoja sinulle.Minun sähköpostiosoiteeni löytyy tuosta blogista.
   Iiris

   Poista

Kiitos kommentistasi.