torstai 26. heinäkuuta 2012

PALJON KAUNISTA JA MUKAVAA












Eilen aamulla varhain pakkauduttiin autoon ja päivän matka kohti Kotkaa ja Loviisaa alkoi. Odotettiin sitä aurinkoista sateetonta päivää. Ihan ei odotukset mennyt kohdalleen, aurinko näyttäytyi iltapäivällä ja sade otti meidät vastaan kun matkalta palasimme kotiin.



Kotkassa hypättiin laivaan ja seilattiin merellä muutama tunti. Jatkettiin matkaa kohti Loviisaa ja siellä tutustuttiin sataman makasiinien tunnelmaan. Olimme aikeissa lähteä kotia kohti kun löytyi jotakin vanhaa, kaunista ja niin tunnelmallista - Tuhannen tuskan kahvila. Vanhassa puutalossa ja sen sisäpihalla on mitä viehättävin kahvila. Rauhallisen ja kiireettömän tunnelman loi se, kun kahvit tarjoillaan pöytiin vanhoista astioista ja suolaiset ja makeat syötävät olivat mitä herkullisimpia. Aika pysähtyi. Oli suunnattoman nautinnollista nauttia kahvilan ilmapiiristä ja antimista, sekä emännän ystävällisyydestä. Hieno ja mukava kokemus. Tästä saan kiittää siskoani ja ystävääni. He löysivät kahvilan pienellä kävelymatkalla, sillä aikaa kun itse istui toisaalla ja odotin kotiin lähtöä. Kiitos. Varmasti menemme uudelleen Loviisaan kahville. Loviisan vanhojen puutalojen raitit oli kokemus sekin. Välillä tuli vastaan lapsuuden tuoksut ja tuntui kuin oli ollut matkalla mummolaan.

Laitan varmasti myöhemminkin kuvia kahvilasta ja Loviisasta.





1 kommentti:

  1. Tuhannen tuskan kahvila on maailman ihanimpia paikkoja. Siellä saa ihan hissukseen istuskella rauhassa ilman kiirettä ja emäntä on aivan mahtava.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.