perjantai 1. helmikuuta 2013

HAASTEKesää odotellessa. Kuva on joltakin menneeltä kesältä, muistaakseni siskoni ottama. Piha on sen verran iso, että osa on luonnontilassa. On oikeasti mukavaa, kun koko pihaa ei ole rakennettu säntilliseksi puutarhaksi. Puutarha on minun näköiseni, vähän hullutteleva ja ei liian "siisti".

Tämän kuva ja sepustuksen laitoin tuon haasteen innoittamana jonka sain Scillalta ( Scillan puutarhassa). Haaste on tämän blogin ensimmäinen. Hauskaa.


1. Onko sinulla lapsia? Jos niin minkä ikäisiä, tyttöjä/poikia?

2. Onko sinulla lemmikkejä, jos niin mitä?

3. Pidätkö puutarhan hoidosta?

4. Kuvaile unelmiesi puutarhaa

5. Lempi herkkusi?

6. Mikä on paras vuodenaika, miksi?

7. Seuraatko jotain TV-sarjoja, mitä?

8. Pidätkö saunomisesta?

9. Kovat vai lempeät löylyt?

10. Paras saunajuoma?

11. Askaerteletko tai teetkö käsitöitä, mitä viimeksi?

1. Minulla ei ole omia lapsia, josta aina joskus olen hyvin pahoillani.

2. Minulla on kaksi kissaa jotka ovat jo 17 vuotta vanhoja. Kummallakin on jo erilaisia vaivoja, siksi olen tämän talven miettinyt, josko heidät pitää päästää kissojen taivaaseen kun kevät koittaa. Se on aina vaikea päätös kun lemmikki pitää lopettaa, mutta pitää heistä niin paljon välittää, että ajoissa sen tekee.

3. Pidän puutarhanhoidosta. Minulla on iso oma piha jota rakentelen pikkuhiljaa. Se on todellakin rentouttavaa puuhaa, puutarhanhoito.

4. Unelmien puutarha on sekoitus englantilaisesta puutarhasta ripauksella muotopuutarhaa jos löytyy erilaisia huoneita. Puutarhassa pitää voida olla luova. Liian säntillinen puutarha ei sovi minulle.

5. Niitä on monia. Esim. jäätelö ja kotimaiset marjat.

6. Syksy. Syksy on äärettömän kaunis kaikkine komeine väreineen. Syksy antaa luvan jo hellittää puutarhan hoidosta, voi vetäytyä sisälle takan ääreen ja vain olla. Kuulaat syyspäivät ovat ihania. Olen syntynyt syksyllä, varmaankin siksi.

7. Seuraan Pirunpeltoa ja Vallan linnaketta. Odotan innolla kun Daowton Abbyn uudet jaksot alkavat.

8. Pidän toki.

9. Lempeät löylyt, viivyttelevät!

10. Appelsiini. Kokonaisen appelsiinin kun kuorii saunassa lauteilla istuen, niin se on tosi herkullinen.

11. Askartelen ja joskus teen käsitöitä. Viimeksi tein jouluksi kaikenlaista kaunista kivaa.Tulivathan pitkät sepustukset.
Laitan haasteen eteenpäin seuraaville:


http://kotonajapuutarhassa.blogspot.com/
Näillä mennään kohti viikonloppua.

Hyvää ja rentouttavaa viikonloppu kaikille.

3 kommenttia:

 1. Hyviä kysymyksiä ja mukavia vastauksia. Suloisia kissoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Juu, kysymykset oli hyviä joihin oli helppo vastata. Nuo kissat ovat kyllä suloisia ja hyvin omapäisiä niinkuin kissat yleensäkin on.

   Poista
 2. Tulinpa kiittämään haasteestasi, kiva saada sellainen (vastaaminen sen sijaan on minulle hieman työlästä mutta katsotaan) . Kivoja tunnustuksia sinulla...kisulisi ovat ihania♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.