tiistai 19. maaliskuuta 2013

PÄIVÄ HELSINGISSÄTänään oli sitten kaunis aurinkoinen päivä, mutta tuuli teki päivästä kylmän. Kävin luokan kanssa pääkaupungissa tutustumassa kasviteiteeliseen puutarhaan, tai siis piti käydä. Meidät jätettiin väärällä pysäkillä pois ja olimme yhtä äkkiä Helsingin kaupungin talvipuutarhassa. No ei se oikeastaan haitannut. Talvipuutarha on vasta peruskorjattu ja se on kaunis rakennus. Kasvit oli tosi hyvässä kunnossa.
Pienet ihmiset olivat siellä retkellä meidän lisäksi ja taiteiden harrastajat tai taiteilijat ( en tiedä kumpia olivat) oli tekemässä luonnoksia.


Ennen osattiin rakentaa kaunista.


Kevättä Espan puistossa.

Turistin kuva. Sen verran harvoin tulee Helsingissä käytyä, että siellä tuntee itsensä aivan turistiksi. 

Hyvän salaattilounaan jälkeen maistui jälkiruokakahvit.


4 kommenttia:

 1. Tämäpä sattui, kävin juuri lauantaina muutaman blogiystävän kanssa sekä talvipuutarhassa että Kaisaniemessä. Laitan varmasti itsekin kuvia kyseisistä paikoista :)

  Sanoin ystävilleni ihan samaa, että Helsingissä tunnen itseni turistiksi. Eikä siinä mitään, se on oikein kiva tunne; pääsee irti arjen kuvioista ja saa uusia ideoita ja innostusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Humasinkin, että oli ollut blogiystävien tapaaminen Kaisaniemessä. Oli varmasti mukavaa!
   Kiitos vierailustasi blogissani.
   Iiris

   Poista
 2. Hienoja kuvia! Talvipuutarhassa aion minäkin käydä lasteni ja mieheni kanssa. Edellisestä vierailusta on aikaa. Ai, oletko sinäkin opettaja? Minä olen yläkoulussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä kannattaa käydä. Joo kyllä, olen opettaja ammatillisessa koulussa.

   Poista

Kiitos kommentistasi.