tiistai 18. kesäkuuta 2013

TUNNUSTUSSain ensimmäisen tunnustuksen blogistani Marietalta, hän pitää blogia Suvipiha. On mukavaa kun tämä blogini on huomattu ja siitä pidetään, vaikka se onkin kerrottu post it-lapulla. Jaan tunnustuksen eteenpäin seuraaville blogeille ja toivon heidän jakavan se eteenpäin. Mukaan mahtuu sisustusta, puutarhaa ja leipomuksia.

periferia http://riikanperiferiassa.blogspot.fi
punatukka http://punatukan.blogspot.fi
Ihanasti kotona http://sofiantupa.blogspot.fi
Scillan puutarhassa http://scillan.blogspot.fi
Ullan leipomuksia http://ullanleipomukset.blogspot.fi


Tunnustuksen säännöt ovat seuraavat:
 • Kopioi post it -lappu ja liitä se blogiisi
 • Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
 • Anna tunnustus viidelle suosikkibloggaajallesi ja kerro heille siitä kommentilla.
 • Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu post it -lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

4 kommenttia:

 1. Kiitos Iiris :D
  Näitä on matkan varrella muutama tullut, mutta aina ilahduttaa yhtä lailla! Sehän on sen merkki, että joku viitsi käydä sepustuksia lukemassa.

  Yritän taas saada eteenpäinkin jossain kohden, täällä "maalla" tekniikka ei ole ihan sitä tasoa kuin kotona, joten en edes yritä menettää hermojani linkitysten sun muiden kanssa....

  Oiken mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Onnea tunnustuksesta! Ansaittu on ja ei muuta kuin mukavaa juhannusta! Näiden tunnustuksien parasta antia on myös se, että niitä pitkin pääsee toisten kivoihin blogeihin!

  VastaaPoista
 3. Onnea tunnustuksesta ja kiitos kun annoit sen minulle! Laitan eteenpäin, kunhan vain ennätän istahtamaan koneelle. Oikein ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Iikku tunnustuksesta. Yritän saada sen blogiini jossain välissä julki. Miten se näin loman aluksi onkin ihan hirveästi yhtä sun toista touhua. Hyvää kesää!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.